AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U.

NIF: B25772419

Adreça: Polígon Industrial, carrer Sanaüja, 5 - 25200 - Cervera - LLEIDA

Telèfon: 973533006

Email: jordi@transportspedrosvila.cat

Registre Mercantil Lleida: Inscrit el 24/04/2014, Tomo 1368, Folio 49, Secció 8, Fulla 27438, Inscripció 2

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: www.transportspedrosvila.cat

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U.  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U.  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U.. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de TRANSPORTS PEDRÓS-VILA S.L.U. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

logoTPV 1

C. Sanaüja, nº5

25200 - Cervera

La Segarra - Lleida

Telèfon : 973 533 006

Mòbil: 639 712 086

© 2015 Transports Pedrós-Vila. Tots els drets resrevats. Dissenyat per Més que Web's

Search