Ajudem en tot el que podem ajudar!

Millorem la nostra ciutat col·laborant amb les entitats i les institucions

Les nostres col·laboracions

Ajudem en el que està a la nostra mà

ces_segarra.jpg

Centre Excursionista de la Segarra

La col·laboració amb el Centre Excursionista de la Segarra es cenyeix a la Marxa dels Castells que organitza conjuntament amb el Centre Excursionista Guissonenc i té lloc cada any a finals d'hivern. Des de la primera edició, i el 2015 se n'ha celebrat la 16ª, Transports Pedrós-Vila ha posat a la disposició de les entitats organitzadores els vehicles i el personal que fes falta per tal d'ajudar en la logística de la caminada, que en l'última edició va arribar als 2500 participants, en la propera edició arribarà als 3000 participants, i on més de 150 col·laboradors ajuden a que sigui tot un èxit creixent.

Associació Amics de Sant Magí

L'Associació Amics de Sant Magí té el complicat deure de fer que la seva Festa, el 19 d'agost de cada any, no perdi pistonada. A Transports Pedrós-Vila estem encantadíssims de col·laborar amb ells en l'anada a La Brufaganya a recollir el boix i la tan preuada miraculosa aigua de Sant Magí per garantir que cap Cerverí ni cap visitant de Cervera per aquelles dates es quedarà sense el seu traguet directe del càntir. I l'oloreta que ens queda al vehicle que recull el boix…… no es paga pas amb aigua per miraculosa que sigui.

sant_magi.jpg
afa_cervera.jpg

AFA

L'Associació de familiars i malalts d'Alzheimer i d'altres malalties neurodegenerativesde Cervera-la Segarra, AFA, és una entitat que ha apostat molt fort per millorar la qualitat de vida dels malalts neurodegeneratius. Amb ells, Transports Pedrós-Vila ha col·laborat des del primer dia, ja sigui ajudant a trasladar material des d'altres llocs com presentant papers i documentacions on faci falta per tal de poder demanar els pertinents permisos primer i les ajudes després, que encara que poques, segur que van molt bé per assolir la seva finalitat.

Diables de Cervera Carranquers

A part de ser una entitat que ens cau molt propera, els Diables de Cervera Carranquers és una, si no la que més, de les entitats cerverines de més anomenada i, no cal dir-ho, més espectacular, tant pel que fa al nombre de persones que la componen(130 entre la colla gran i la infantil) com pel que fan: foc!!. Ja fa anys que Transports Pedrós-Vila col·labora amb ells cedint-los un vehicle el dia que cal anar a "cremar" a una altra localitat, i més des que s'hi emporten Lo Carranco Bilandó, un drac que si el que condueix no ho fa bé és tan hàbil que ell sol baixa del vehicle per no prendre mal.

carranquers_cervera.jpg

La Xarxa Cervera

La Xarxa és una associació que ens procura molt bones tardes d'hivern, quan els diumenges són avorrits a casa perquè al carrer fa fred. Fixeu-vos si ho fan bé que fins i tot s'organitzen autocars des d'altres indrets de ponent per venir a Cervera a La Xarxa. Transports Pedrós-Vila ja fa un temps que col·labora econòmicament a que les tardes d'alguns diumenges d'hivern i primavera(no pas tantes com nosaltres voldríem) siguin d'allò més divertides, entretingudes i de vegades màgiques tant per grans com per petits.

xarxa_cervera.jpg
cc_segarra.jpg

Consell Comarcal de la Segarra

L’any 2014 hem signat un conveni de col·laboració amb l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, pel que 2 vehicles de Transports Pedrós-Vila passejaran, per Catalunya i Aragó, imatges de La Segarra, convidant els qui les vegin a visitar-nos. Amb aquesta col·laboració que Transports Pedrós-Vila va proposar al Consell Comarcal de La Segarra queda palesa la implicació de l’empresa amb la Comarca, i estem ben orgullosos de portar-la amb nosaltres i deixar clar d’on som. L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra estima que més d’1.000.000 de persones veuran la publicitat de la Comarca anualment.......els mateixos que sabran que Transports Pedrós-Vila és de La Segarra.

logoTPV 1

C. Sanaüja, nº5

25200 - Cervera

La Segarra - Lleida

Telèfon : 973 533 006

Mòbil: 639 712 086

© 2015 Transports Pedrós-Vila. Tots els drets resrevats. Dissenyat per Més que Web's

Search